FB pixel
Selectează o Pagină

Plata, Livrare, Retur, Reclamații

PLATA LA LIVRARE
Daca selectaţi opţiunea “Plata la livrare”, în momentul primirii coletului trebuie să înmânaţi curierului suma aferenta produselor comandate şi taxa aferentă transportului.
Vârsta minimă necesară pentru a face cumpărături pe blackstuff.ro este 18 ani.

METODE DE LIVRARE

Blackstuff.ro oferă clienților săi LIVRARE GRATUITĂ PE TERITORIUL ROMÂNIEI PENTRU TOATE CONTRACTELE ÎN VALOARE DE PESTE 138 RON. În cazul în care valoarea comenzii nu depășește 138 RON, costurile de livrare sunt după cum urmează:

PRIN CURIER: 19 RON
Comenzile noastre sunt livrate prin serviciul de curierat rapid.

Comenzile sunt trimise în maxim 3 zile lucratoare de la data plasării comenzii. Pentru comenzile plasate in weekend, termenul se va calcula începând cu ziua de luni.

ÎN SITUAȚII EXCEPȚIONALE TERMENELE DE MAI SUS POT FI PRELUNGITE, FAPT DESPRE CARE CLIENTUL VA FI INFORMAT CÂT DE REPEDE POSIBIL DE CĂTRE BLACKSTUFF.RO

Livrăm oriunde în Europa!
Noi, echipa BlackStuff, am înțeles că este obligatoriu să oferim servicii pe măsura calității produselor noastre. Din acest motiv, am apelat la o rețea europeană de depozite, ca tu să poţi cumpăra de oriunde în cadrul UE. Dacă eşti în afara Romîniei sau dorești să faci un cadou inedit unei persoane dragi care se află în altă țară, tot ce trebuie să faci este să accesezi pagina produsului dorit, iar la detalii vei găsi link-ul aferent pentru a-l putea cumpăra (link Amazon).

RETUR
Ai întotdeauna dreptul de a anula comanda în termen de 30 de zile, fără invocarea vreunui motiv. Perioada de anulare a comenzii începe din ziua livrării ultimului produs al comenzii tale.

Îţi vom restitui suma platită pe articolele cumpărate, în contul bancar indicat de tine în momentul iniţierii procedurii de retur, fără întârzieri nejustificate şi nu mai târziu de 14 zile din momentul în care returul tău ajunge în depozitul BlackStuff. Costul transportului pentru Retur este suportat de către client.

Costurile iniţiale de transport prin curierat pentru livrarea produselor către tine nu se recuperează în cazul returului, acestea fiind automat transferate firmei de curierat care a operat livrarea. Pentru a iniţia un retur este necesară completarea unui formular de retur, pe care il poţi descărca mai jos.

Produsul va fi în împachetat în ambalajul original al producătorului, va fi însoţit de toate accesoriile primite.
Eşti răspunzător pentru diminuarea valorii produsului, ca urmare a utilizării lui într-un mod care trece peste cel necesar pentru a constata caracteristicile funcționării produselor. De asemenea trebuie să atașezi originalul sau copia dovezii de cumpărare (bonul fiscal sau factura).
Introdu articolul/articolele pe care doreşti să le returnezi, împreună cu Formularul de retur, factura, în punga/cutia în care a ajuns comanda la tine. Te rugăm să reţii că Formularul de retur trebuie să însoţească întotdeauna bunurile returnate .

Atenție: nu este posibil returul coletului personal, la sediul firmei, acesta trebuie livrat.
Nu ne trimite colete “cu plata la livrare” – nu avem posibilități tehnice de a primi un astfel de colet.
Având în vedere siguranța coletului și timpul de livrare al acestuia, sugerăm să trimiți produsele printr-o firmă de curierat, aleasă de tine. Nu acceptăm retururi făcute prin Poşta Română.

RECLAMAȚII

Te rugăm să ne contactezi folosind adresa de email contact@blackstuff.ro cu subiectul “Reclamaţie”.